28. mars 2020

Kult tips for å reparere hull på knærne


Hei!

Jeg synes det er koselig å reparere klær. Spesielt nå i disse tider når man er mye hjemme og faktisk har godt om tid. Det gir en god følelse på mange måter å ta godt vare på tingene sine. 

Jeg har et tips når det gjelder å sette lapper på klær. Det har jeg gjort mye opp i gjennom. Bukseknær får hull i dette huset! 

Hvis du har/kjøper deg et kraftig stoff med artig mønster, er det bare å klippe ut figurene du skal bruke på buksehullene. Nettopp det har jeg gjort på Lisas tights her på bildet over. Dette stoffet er et par gardiner som jeg kjøpte for maaange år siden. Jeg har sytt vimpelrekke av det, en pute til Bertils rom (se her) og brukt figurene til å reparere uendelig mange hull i klær. 

Jeg pleier å klippe en mindre lapp som jeg syr fast på innsiden av buksen først. Så syr jeg på plass den fine figuren, som er større en lappen, på utsiden av buksen. Da blir det slitesterkt. 

Håper du ble inspirert og fikk noen gode ideer. Det er gøy å passe på klærne til familien. Jeg syr også ofte om for korte langbukser til shorts. Se her

Vi blogges snart igjen, ha det fint så lenge. :)


                                                         ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar