23. mars 2020

Ny uke


Hei hei!

Ny uke og begrensede muligheter. 🤣 Hvordan går det med dere? Mitt tips er i hvert fall å holde i gang og det gjelder å starte med prosjekter og ting å gjøre fra morgenen av. En dag som starter sløvt i sofaen får aldri opp energien synes jeg. Kommer man i gang bom bang så fortsetter dagen slik, da får man gjort ting og energien strømmer på. Enige?

Nå har jeg nettopp trent her inne på stuegulvet (med Netfit som jeg pleier) og nå skal jeg ta en dusj. Etter det skal jeg gå igjennom litt klær i mitt skap. Skal begynne med skuffen med treningsklær, turtøy, ull osv. ELSKER å ha kontroll i klesskapet. 🙌 Nå skal jeg fjerne ting jeg ikke bruker og legge de andre klærne i pene stabler...

Jeg er ferdig med stuebordet, og jeg skal love det dro med seg både det ene og det andre. Nå har både bokskapet og det lille bordet etter farfar fått et malingsstrøk også. Så deilig. Måtte bare smi mens jernet var varmt og jeg hadde energien. 

Ønsker dere masse energi for uken som nettopp har startet, vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar