17. mars 2020

Prosjekt stuebord


Hei!

Akkurat nå er vi i gang med skolearbeid her hjemme. Flere som holder på med det antar jeg? :) Frokosten er ryddet vekk og spisebordet er nå klasserom. Barna har hver sin iPad og forskjellige oppgaver. Jeg blogger litt og jobber på Macen og hjelper dem når det trengs. Trygve og jeg hjelper hvert vårt barn og drikker mengder med kaffe. Litt koselig faktisk. ☕☕☕ 
Jeg har energi i dag for å sette i gang med mitt planlagte prosjekt for stuebordet vårt. Dette bildet er fra stua med det gamle bordet (som gikk i stykker), se HER og HER så ser du hvordan vårt bord ser ut nå. Det fant jeg på gis bort på finn.no før jul. Jeg har planer om å pusse ned hele bordet, få vekk all farge. Så har jeg tenkt til å beise det med en litt lys beis. Hva tror dere om det? Håper energien holder i seg utover dagen slik at jeg får startet. 🤣

Nå skal jeg ta meg en kaffekopp til. Vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar