7. april 2020

På handlelisten til påske


Hei hei!

For et nydelig vær. I dag blir det uteliv her. Vi var ute hele dagen i hagen i går også og avsluttet med et glass hvitvin i solveggen, herlighet så nydelig.

Har dere storhandlet til påsken? Vi er nesten ferdige, har noen småting igjen. Jeg koser meg med å planlegge hva vi skal lage, spise og nyte til frokost, lunsj og middag. Mat er livet. 😁

Det som er så deilig når man er mye hjemme er å ha tid til å lage og forberede gode måltider. Deilig frokost med det lille ekstra f. eks. I dag laget jeg min søsters frokostmuffins (se her), som er på bildet. Jeg har også kjøpt inn fryste croissanter som blir nyyydelige når de stekes i ovn (her). Egg, juice, baguetter, mørkrostede kaffebønner, grønnsaker, roast beef, Siliana salami og annet godt til frokostene. HER har jeg samlet mange fine frokosttips fra dere lesere. 

I dag skal jeg bake focaccia med rødløk og salt, til det spiser vi kjøttboller med feta, basilika og chorizo. Tips! De ble knallgode. Se oppskrift her

En dag skal vi kose oss med ribbe og jeg skal prøve meg på Boeuf Bourguignon i påsken også. Har kjøpt inn høyrygg og rødvin og håper at det blir så godt som det sies. 😃🥘🍷
Ellers har jeg kjøpt inn appelsiner, gul brus, peanøtter, påskemarsipan (kolibristenger mmm), krem og ingredienser til vafler. Vi skal kose oss. 

Har dere kjøpt inn noe godt? Og hva lager dere i påsken? 😄

Ha en fin dag, vi blogges snart igjen.


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar