17. april 2020

Litt vår i alle rom


God morgen!

Nå er det jammen fredag igjen. Men den største forskjellen er det vel ikke akkurat om dagen. 😊 Jo forresten, deilig å slippe hjemmeskole. 😅 

Vi har dratt i gang grillsesongen og lager mat ute hver dag nå som det er så fint vær. I går spiste vi burgere i solen. Ny gassbeholder er kjøpt inn og vi er i gang og planlegger et nytt grillbord. Det er mitt gamle plantebord som nå skal bli gjort om til et slags utekjøkken. Med grillen på toppen og god plass til avlastning. Her kan du se bordet. Det er et stort stålbord som vi setter hjul på. Tror du ikke det blir kult? 

Jeg prøver å holde det rent og ryddig inne i huset, men det er jammen ikke lett når både vi og barna løper inn og ut fra hagen hele dagen. Det er fort gjort å ikke ta av seg sko. Og jeg pynter også opp med små buketter i så godt som alle rom. Eller større hvis det er jeg som plukker dem. 😊 Nå er jo endelig sesongen i gang hvor man kan finne nydelige blomster og kvister i naturen når man ønsker. Her er det vårt lille toalett, eller gjestetoalettet som har fått en fin liten vase. 

Ønsker deg en finfin fredag og vi blogges! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar