23. april 2020

Terrassehjørnet, før- og etterbilder


Hei!

Hvordan går det med dere i sommervarmen? 🌞

Her er et bilde av terrassehjørnet hvor vi oftest sitter. Det er varmest her og hvis det blåser trekker vi helt inn mot veggen. Gull verdt å ha et slikt sted på uteplassen. På andre siden terrassen sitter vi når det er så varmt at vi ikke orker å sitte i solen. 

Legger du merke til de gamle lampene vi har pusset opp også, og som jeg nevnte i et tidligere innlegg? Du ser nærmere bilde av de her.

Jeg måtte hive inn et førbilde av dette hjørnet også. Det var akkurat samme vinkel på bildet og det synes jeg er så morsomt. Nytt tak, nye vegger, ny platting, nye dører og vinduer. Shit altså, når jeg ser tilbake skjønner jeg ikke at vi har orket. Akkurat som med gamlehuset. 😅 

På førbildet har vi allerede skiftet ut den ene terrassedøren og revet ned en murvegg som sto midt imot den. Altså der treverk og murstein møtes på veggen, der sto det ut en meter dyp mursteinsvegg. Når man så ut gjennom dørene så man rett i veggen. Se i dette innlegget så ser du hva jeg mener. (Bilde nummer to.) 
Jeg driver og maler hageporten mellom huset og garasjen om dagen. Jeg fullfører i dag, deilig. Det skal jo bli nesten like fint vær og like varmt! 🌞 Nå er vi på de aller siste detaljene rundt huset som vi får gjort ferdig og det er så UBESKRIVELIG deilig. Blogges! 👋


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar