14. mai 2020

Å velge store pyntegjenstander


Hei!

Å pynte med store ting er det fineste synes jeg. Store lyslykter, store krukker osv. Før hadde jeg mye mer av små ting, men det orker jeg ikke lenger. Jeg plukker vekk mer og mer av de mindre pyntetingene. Små ting gjør ikke noe ut av seg og det blir mest et plotter av alt. 

Det som er så fint nå er jo det at man kan plukke med seg fine kvister fra naturen. Det er så mye vakkert som blomstrer og dufter nå! I går tok jeg med meg riktig lange kvister inn og det pynter jo opp et helt rom i en vase. Det er ikke de på dette bildet, de jeg tok i går var nok dobbelt så høye. Så hvorfor ikke gjøre det neste gang du er ute? Ta med noen skikkelig lange kvister og se hvor utrolig kult det blir når man tar i litt på størrelse i interiøret. 

Jeg har skrevet dette før, men det tåler å gjentas. Når du står i butikken og skal velge noe nytt til hjemmet, velg alltid den største. Altså, f. eks. en lyslykt finnes i tre størrelser og du er i tvil om hvilken du skal ta. Ikke vær det, ta den største. 😁

Etasjefatet på bildet lånte jeg av jobben for å ha til Lisas bursdag. Det er jo så lekkert. Nå har jeg levert det tilbake, men jeg ønsker meg et slikt. Det gjør virkelig noe ut av seg på benken, på et kakebord osv. Enig?

Hvordan er det med deg, er du god til å velge de største tingene i butikken? Gå for få, store (dyrere) pyntegjenstander, eller går du i fella og kjøper ofte litt for små ting?

Nå skal jeg ut og gå tur med en venninne, vi blogges snart igjen. Ha en fin dag!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar