15. mai 2020

Min uke 💛


Hei!

Endelig fredag! 💛 Nå som jeg har begynt å jobbe litt igjen så kommer raskt den gode fredagsfølelsen tilbake. Rent hus, sol, god mat og vin, det er en fin start på helgen det! Satser på det i kveld.

Denne uka har jeg gått mye tur som vanlig. Sammen med Trygve eller fine venner. Det er en så fin måte og få rørt seg på, man merker det jo ikke en gang mens man skravler og/eller ser seg rundt. Høres ut som en sykt gammel klisjé, men det er så godt for psyken å komme seg ut! 👊 Trening og turer holder i hvert fall meg frisk i hodet. Og humøret sånn cirka i balanse. 😁

Jeg har plantet om mange av spirene våre denne uka. Flere agurkplanter, løk og blomster. Snart er det tomatenes tur. Litt for kaldt å sette dem ut for godt ennå, men snart så.

Jo, jeg har jo begynt å jobbe litt igjen. Da jeg gjorde meg klar en dag på badet så oppdaget jeg når jeg skulle sminke meg at det var støv på mascaraen. 😂 Jeg hadde ikke hatt på meg make up på to måneder. Sikkert kjempebra for huden eller hva?

Tror jeg skal dra å kjøpe sommerblomster i dag. Det hadde vært hyggelig å hatt på plass til helgen. Er det for tidlig tro? Jeg tror jeg prøver. 

Ha en fin fredag! 

                                                              ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar