19. mai 2020

Den behagelige 17. mai


Hei!

Hvordan har dere hatt det? Jeg synes dette var en av de beste 17. mai noensinne. Avslappende og kravløs. Herlig! 😊

17. mai frokosten er det beste med den store dagen synes jeg. Og aller helst skal det være Champagnefrokost. Det er få ting som føles så festlig. Høye glass, bobler, blomster på bordet, nydelig dekket og masse god mat å velge i. Og mange kopper kaffe selvfølgelig. Jeg kan sitte ved et slikt bord i timer. Elsker det. 

Jeg følger opp mine fremtidstanker om å drikke Champagne. Nå har jeg prøvet Moët for første gang. Det var vel virkelig på tide. Jeg trodde den skulle være mye søtere siden den inneholder mye mer sukker enn de variantene jeg har drukket tidligere, men det var den ikke. Jeg likte den veldig godt må jeg si. Ved neste anledning skal jeg prøve en ny sort. 🥂

Legg merke til at jeg nesten bare har pyntet med ting fra svigermors kjeller. 😁

Dette er våre frokostfavoritter som spiste og drakk til 17. mai frokosten: eggerøre, bacon, roast beef, ost, rødløk, jordbær, vannmelon, smørloff, eple- og appelsinjuice, bobler til store og til små og kaffe.
Vi brukte så klart grillvognen til pølsene på 17. mai. Etter hvert ble det jo så fint vær at man kunne sitte ute i solen og bare nyte. Hva synes du om denne varianten av nasjonaldagen? 

Ønsker deg en fin tirsdag, vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar