20. mai 2020

Leveggen med hyller i


God morgen!

For noen fine dager vi har. Sommeren er tilbake.🌞 I går var det nesten for varmt å spise ute her i solveggen hos oss. I mai! 😅 

Bortsett fra å trene og spise så holdt jeg på i kjøkkenhagen nesten hele gårsdagen. Jeg har endelig fått potetene i jorden! De har ligget og grodd seg til inne noen uker og nå er det bare å vanne og vente og håpe. 🌱🌱🌱 Nå er det kun en rekke igjen hvor det ikke er plantet noe der ute og jeg håper løken jeg har på kjøkkenbenken gror seg til slik at jeg snart kan få den i jorden også. 

Nå drikkes det kaffe og bildet er fra favorittplassen min gjennom nesten hele året. Jeg har jo skrevet om innebygde hyller tidligere, men gjør det igjen. Hvis du skal bygge nytt, bygge

om, etc. så vil jeg anbefale en vegg med innebygde hyller hvis mulig. Det blir pent, ser gjennomført ut og det er så gøy å pynte opp der.😁

Denne leveggen var her på uteplassen fra før, men så helt annerledes ut. I dette innlegget her, kan du skimte den. En ramme med to tynne glass i. 

Nei jammen om jeg ikke fant et byggebilde som viser leveggen slik den var før. Akkurat her er vi i gang med flisekapping til badet og har fått litt støv på vinduene. 😂
Her har Trygve revet den gamle veggen og har bygget opp ny i samme materiale og system fra BMC byggevarer som vi har brukt til fasaden på huset. I dette innlegget kan du lese alt om hva det er og hvordan det settes opp. Legg merke til at jeg allerede her har satt opp noen greier i hylla. Til og med samme mugge som i dag. 😂

Ønsker dere en fin dag, vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar