16. mai 2020

En koselig dag


God morgen!

Dagen før 17. mai. I går hadde jeg en så koselig dag. Jeg tok en tur til gartneriet og kjøpte inn blomster for sommeren og plantet dem. Jeg rakk det meste i går, men jeg gleder meg til å stæsje enda litt mer i dag. 

Kaffe, boller, podcast og hagearbeid. Hva kan bli bedre? Avsluttet med et glass hvitvin i kveldssolen. Helt nydelig. 
Som jeg har gjort mange ganger før, gikk jeg for nesten bare røde og rosa pelargoner. Jeg synes det passer så fint til våre steinheller og hvite murvegger. Flott med mye av den samme blomsten og de tåler en støyt. Eneste utfordringen nå er at jeg må finne noe jeg kan legge over alle krukker på uteplassen om natten. Jeg mistenker at vi ofte får besøk av rådyr utover nå og de spiser visst pelargoner... Jeg tenker på hønsenetting eller tynn vev. Tips?
Jeg har fått masse nytt til å plante i og stæsje med! Dette hadde jeg med hjem i bilen i går. Måtte forresten stoppe på fotgjengerfeltet på vei ned mot sjøen og huset da et rådyr gikk over! Er det mulig?!! Nettopp... 😂

Hvor tror du jeg har vært for å få tak i alt dette?

1. Butikk med billigsalg
2. Loppis
3. Svigermors kjeller


 Nå blir det mer fiks her hjemme i dag før dagen i morgen. Vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

2 kommentarer:

 1. Du har nok vært i svigermors kjeller! Mener å huske at du har vært der før :-
  Tror du bør kjøpe Trico Garden, så fort grensen til Sverige åpner igjen.Spray det på blomstene en gang i måneden og rådyrene vil ikke smake!
  Så morsomt å pynte med bvlomster. Jeg har begynt litt her også. Håper frosten uteblir!
  Ønsker dere en fin 17 mai feiring!
  Vh.Anne-Maeri

  SvarSlett
  Svar
  1. Det stemmer! Haha. :) Jeg hadde helt glemt det tipset, funker det så bra altså? Må jo bare få tak i det i så tilfelle!! /Jessica

   Slett