23. mai 2020

En rolig lørdag


Hei på en lørdag!

Jeg har sånn søndagsfølelse idag. Det må være været. Merkelig at man kan kjenne en sånn sterk følelse på hvilken dag det er. Siden i går kveld har det vært grått og det har regnet og blåst veldig her. Etter hvert skal det blir fint og da kommer kanskje lørdagsfeelingen også. :)

I dag har jeg og Bertil vært inne og ordnet på kjøkkenet. Jeg har kjøpt en kilo høyrygg som jeg nå koker først og så skal den på grillen etterpå. Spennende. Håper det blir knallgodt! Bertil har hentet inn rabarbra og vi har laget pai. Det er andre omgangen rabarbra vi har hentet inn i år allerede. Jeg elsker å holde på med råvarer på kjøkkenet. Store kjøttbiter, grønnsaker jeg har høstet selv osv. Det er en så utrolig god følelse med det synes jeg. 😅

Etterpå når sola kommer frem skal jeg møblere på terrassen. Jeg har brukt de siste to dagene på å gi våre grønne solsenger et strøk maling. De hadde flasset av så ille etter vinteren ute. Nå er de ferdig tørket og alle møbler skal settes tilbake og/eller finne sin plass. Gleder meg, kosejobben du vet. 😁

Snart kommer innlegg med oppskrift på hvordan vi laget kjøkkenhagen. Til da, ha en fin helg! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar