28. juni 2020

Innedag og windsorstoler


Hei!

I dag ble det en innedag gitt. Det var lenge siden. Her har det regnet kopiøse mengder i natt og det drypper fortsatt av og til. Deilig både for naturen og oss. 

Jeg har fartet rundt huset som en gal i dag. Har støvsugd, ryddet og vasket sengetøy. (Det trengtes som vi har svettet de siste nettene, herlighet så varmt det har vært.) Det var deilig å få gjort. Da er det hyggeligere å våkne opp om morgenen og spandere dagen ute når været blir bedre igjen. 

Når det er sagt så er det faktisk nydelig vær i dag mellom slagene. Temperaturen er perfekt og det er ikke noe vind. Hadde ikke alle våre møbler vært så våte så hadde jeg foreslått middag ute i dag. 

Jeg skal lage makrell og jeg har SÅ lyst til å ta opp de første potetene. Kanskje jeg gjør det. Potetriset ser så fint ut i kjøkkenhagen at jeg tenker det er bra poteter under der, men hva vet jeg... 

For dere som er nye her på bloggen så er det våre gamle windsorstoler jeg viser på bildet i dag. De har vi hatt lenge og har kjøpt de brukt. Du kan lese mer om de under etiketten Windsorstoler. Der finner du også fargekodene vi har malt de i. Tidløse klassikere vil jeg si, blir aldri lei. 😀

Nå piper vaskemaskinen så pliktene kaller, vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar