1. juli 2020

Morgenkaffen ute


God morgen!

Jeg synes at noe av det aller beste med sommeren er å ta med kaffen og gå rett ut i hagen om morgenen. Finnes det noe bedre? Stille og rolig før dagen starter. Kanskje kommer Morris en tur og spiser frokost. Dette synes jeg er så utrolig koselig at jeg kan stå opp til tross for at jeg er litt trøtt noen ganger, det er verdt det å få være alene en liten stund. 😊

Jeg tar på meg morgenkåpe over nattkjolen (elsker nattkjoler) 😂 og går ut barbeint. Drikker kaffe, sjekker hagen og planter etter natten. Så nydelig det er å se dagen våkne til liv.

Drikker du også morgenkaffen ute om sommeren? Eller har du kanskje et annet sted du har din oas? Det er koselig å ha sin lille plass uansett om det er på en balkong, i en hage eller kanskje i et vindu?

Jeg har et ganske stort oppussingsprosjekt som jeg har tenkt på en stund, men som nå må bli av. Jeg må bare ta tak i det og Trygve har lovet å hjelpe meg. Det er liksom det siste i stua som ikke faller på plass så det må gjøres. Nå har vi fri og været er ikke på topp så det passer perfekt. Kommer tilbake til dette. Blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar