2. juli 2020

Palmen


Hei!

Jeg får mange spørsmål om vår palme. Det er flere som lurer på hvordan jeg kan ha den ute osv. Jeg bare har det. 😂 Jeg har tydeligvis vært heldig med innkjøp av denne Yuccapalmen, den tåler litt. Vi har den inne i gangen om vinteren, frem til det blir sånn 15 grader kanskje. Da får den komme ut. Jeg setter den i skyggen først, den får fort brennmerker på bladene av solen som den ikke er vant til. Så etter hvert tåler den å være ute i solen også. Vi tar den inn i gangen i september, oktober en gang. Tror det er lurt å ikke vanne for mye i vinterhalvåret. Det gjorde jeg i vinter og vi fikk syyyyyykt mye bananfluer i krukka!

Det er veldig hyggelig med tilbakemelding på palmen, det er jo kult å kunne sette den ut på uteplassen helt klart. Blir Floridastemning umiddelbart. Så jeg har ingen supertips mer enn det som står over + at jeg vanner moderat. Vi kjøpte inn akkurat disse palmene til jobben også og en vaktmester knakk av en "grein". Jeg satte den i vann på jobben og noen uker senere hadde den fått røtter. Jeg tok den med hjem og plantet den i en helt lik, men litt mindre potte. Nå har den blitt stor og grønn og fin. En egen liten palme som vokser. 🌴 Veldig artig. 

Ønsker dere en finfin torsdag!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar