3. juli 2020

Grått vær, men fredag!God fredag!

For en herlig stemning det er i huset her nå. Åh, elsker når humøret er på topp. Det kan synke ganske lavt også, det skal være sikkert og visst. 😅

I dag dro jeg med meg barna på tur i skogen og plukket bær. Trygve fartet rundt på sykkel, han har ikke tålmodighet til å plukke. Jeg elsker å gå på sanketur. Har mange ganger lurt på hvorfor, for det virker jo ikke så spennende når man tenker på det. 😂 Men jeg elsker det. Kan få litt høyere puls når det er mye bær og sopp i skogen. 😂

Ellers er det som skrevet skikkelig fredagsstemning i huset. Jeg lager spare ribs og bruker Leilas oppskrift.   Det tar lang tid, men blir så godt. Ikke vanskelig. Spare rips, cole slaw og en kald øl. Fredag!
Litt bilder fra et grått vær i dag. Det kan jeg like, hvis det ikke blir for mye av det da. Elsker et sommerregn som er intensivt og fort over. Her ser dere litt av hvordan vi har det på uteplassen. Hageporten, litt grønt og grillvognen. Kjennes som ting endelig har falt på plass. Ønsker dere en nydelig helg og vi blogges snart igjen!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

2 kommentarer:

  1. Jeg er skikkelig imponert over den grillvognen.

    Oppskriften på glaze fra Leila bruker jeg også etter tips fra deg, men til svineribbe. Trekker ribba til mør og deler den i biter kald. Dypper i glazen og så på grillen. Fantastisk godt.

    SvarSlett
  2. Så hyggelig å høre Åshild! Jeg e så glad i den vogna selv. :) Så kult at du bruker mitt tips. Til ribbe, hørtes kjempegodt ut! Det må vi prøve en gang. Har du prøvd ribbe med asiatisk vri? Omg det er godt det. Moro med litt nye smaksvarianter. /Jessica

    SvarSlett