4. juli 2020

Blåbærtur i skogenHei!

Nå har blåbærene kommet. Jeg elsker å plukke. Blåbær og sopp. Denne uken måtte jeg ut en tur, gikk alene med podcast i ørene helt nære huset vårt. Jeg fant en god del og det ble til dessert samme kvelden. Blåbær og markjordbær med krem.

Så ble jeg gira så klart fordi jeg skjønte det skulle være mye i skogen nå, så i går dro jeg med meg barna til skogen igjen og vi plukket sammen 2,1 liter. Superflinke! Dette var en biltur bort og Trygve var med, men han syklet i stedet. Han har ikke tålmodighet til å plukke dessverre. 
Sunn dessert med kaffe.
Så klart hadde vi med oss matpakke i skogen. Det smaker jo så godt og er belønningen og høydepunktet. Kaffe og brødskive med stekt egg. Love it. 😂 
I går kveld laget jeg blåbærpai til dessert. Denne er helt rå. Oppskriften finner du her. Helt fantastisk pai.

Ha det godt, vi blogges snart igjen!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar