5. juli 2020

Prosjekter


God søndagskveld!

I går og i dag har jeg malt gesimser på huset. Plankene som du ser umalte her på bildet av garasjen. Under takrennen. + De plankene som ligger flatt horisontalt, tre på rad, under taket. Tror vel det heter gesims.

Som du ser er det fortsatt jobb igjen på garasjen, men på huset nærmer det seg slutten. Fantastisk. Check på to do listen. Trygve har tatt tak i et prosjekt som jeg har gått og gnaget på lenge. Er så glad for at han tok denne jobben, for jeg hadde så sykt lite lyst. Men ville så gjerne få det gjort. Male pianoet. 

Ja, pianoet er(var) så flott som sort. Her kan du se hvordan det så ut da jeg fikk det i julegave. Men dessverre, jeg har ikke vært helt fornøyd med pianoet i stuen noen gang. Jeg vil så gjerne ha det, men den store, svarte, blanke klumpen passer ikke inn her dessverre. Det er så kjipt å ikke være helt fornøyd, det kjennes som det ikke blir ferdig her hjemme.

Nå har jeg endelig tatt beslutningen og prosjektet er nesten fullført. Siden Trygve var så snill å pusset opp pianoet, har jeg malt utvendig på huset. :) Nå er pianoet nesten helt ferdig og det blir så fint. Det passer nå så mye bedre inn her, det ser ut som det kommer fra samme tid som resten av interiøret. Åh, jeg gleder meg til ferdig-følelsen snart! 

Bildet er tatt på skyggesiden av uteplassen. Jeg er så glad for at vi har den, her kan det blir varmt altså! Det gamle picknick-bordet spiser vi ofte ved. :) Den knallgule scrunchien har jeg strikket selv, vil du prøve selv sjekk her. :)

Ha en fin kveld, vi blogges snart igjen!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar