18. juli 2020

Lys i sommernatten


Hei!

I dag har jeg vært ute i skogen igjen. Tror jeg har fått helt dilla. Det er så utrolig mye bær nå og når det ikke er strandvær så er det ofte helt perfekt til å gå i skogen. Kanskje jeg til slutt blir et riktig skogtroll. En eremitt som flytter ut til en liten hytte blant grantrærne. 😂🌲🌲🌲

Ofte om sommeren, uansett vær og uansett om vi sitter inne eller ute, tenner jeg masse lys på uteplassen. Dørene er nesten alltid åpne og det er koselig med lys på terrassen både når vi sitter ute og inne. Jeg har flere glasslykter med telys i og en lyslenke med rosa flamingos oppe i vinduet i leveggen.

I kveld sitter vi inne, det regner og blåser og er litt for kjølig til og med for meg. 😉

Ønsker deg en fin lørdagskveld.


                                                                   ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar