19. juli 2020

Pianoet er ferdig!


Hei!

Prosjekt piano er ferdig og det er så utrolig deilig! Endelig passer det så fint inn her i huset.😊 Trygve var snill å skrudde det fra hverandre og malte det for meg. Ser du også at han har gjort noen kule forandringer? Han skulle egentlig kun fjerne de litt for pompøse lysestakene når vi oppdaget at treskivene de satt på var enkle å fjerne. Vi skrudde vekk alle tre og Trygve satte inn glass i stedet. 
Hvor kult ble ikke dette!? Nå føler jeg sånn at det er "mitt" piano, det gjorde jeg aldri helt tidligere. 
Her er prosjektet halvveis. Alle deler som var mulige å fjerne ble skrudd fra hverandre. Resten av pianoet ble malt her det står. Fargen jeg til slutt landet på heter Brun jord hos Jotun. Den går kjempefint til våre vegger med fargen Bomull.
Husker du? 😊
Jeg er altså så lettet over at prosjektet er ferdig og at jeg ble så fornøyd. Nå er et stort check ✅ gjort på gjøremålslista og stua kjennes ferdig. Hvor nydelig! 

Godt med regnværsdager på ferien noen ganger. Ting blir gjort. 😇


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar