17. juli 2020

To turer til samme sted


Hei!

Hva gjør dere nå i sommer? Vi har nettopp kommet hjem fra en liten tur til sørlandet, eller det ble faktisk to turer... Jeg skal fortelle.

Vi hadde skikkelig brakkesyke etter å ha vært her hjemme sammen i måneder så vi måtte komme oss en tur vekk. Vi var superseint ute og måtte bruke laaaang tid på å finne overnatting nedover mot Risør og Kragerø. Vi endte til slutt opp med en overnatting på hotell, for så å bytte til leilighet på camping og så avslutte på et hotell som lå ved en veikro. Sistnevnte var jo en litt annerledes opplevelse. Haha! Bertil var først helt knekt når han så at vi skulle overnatte på hotellet som lå bak spisestedet hvor sjåfører langet inn på biffsnadder. Haha! Bertil klarte også å komme med sitatet "fra suite til camping" som han uttalte i den fine leiligheten vi ble oppgradert til (fordi det var fullt) den første natten på hotell. 😂

Det øverste bildet er fra Risør Moen Camping hvor vi hadde leilighet en natt. En koselig, men veldig liten camping.
Nydelig i Kragerø. Vi klarte å unngå regn på vår lille tur, men mye skyer og kald vind har preget denne ferien synes jeg. 
Hjemme på "vår egen strand". 😀 Jeg har alltid med en bok i veska, spesielt om sommeren. Har akkurat begynt på en ny nå. Det som er så herlig er at nå er barna så store at jeg faktisk får lest litt. Jeg liker veldig godt å ha store barn.
Kaffe og bok hver morgen i morgenkåpe på uteplassen.
Dette bildet er knipset utenfor veikroen og hotellet Heimat hvor vi overnattet en natt. 😉
Fra de nydelige dagene tidligere i sommer da temperaturen var over 30 grader i lufta og 25 i vannet. 25!! Håper de kommer tilbake disse dagene. Det som har vært fint med de litt svalere og overskyede dagene er at vi har fått gjort så mye hjemme. Det er en veldig god følelse til sensommeren/høsten da jobb drar i gang igjen for fullt. Vi er helt ferdige med pianoet og jeg gleder meg til å vise dere! 

Jo, du lurer kanskje på hvorfor det ble to turer til sørlandet? Vi kom plutselig over en bobil vi fikk lyst til å kjøpe. Vi har jo vår fine VW Camper (den vil bli fin) men den er fortsatt sååå langt fra ferdig og vi vil dra på tur nå! Vi sjekket opp priser for forsikring, lagringsplass og tenkte at det er en god mulighet for at vi kjøper denne bilen til den greie prisen. Eneste var at den ble solgt fra Kristiansand. Vi måtte ta turen for å få bobilen ut av hodet. Samme veien en gang til! Kun et par dager etter at vi hadde kommet hjem. 😅 Dessverre ble det en bomtur, den var altfor gammel og slitt. Ikke morsomt, ikke sjarmerende. Tilbake hjemme igjen og ganske lettede. Nå får vi se hva det blir til med bobilprosjekt fremover...

Ha en fin dag, ikke blås vekk. Vi blogges! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar