9. juli 2020

Mat fra kjøkkenhagenHei! 

Nå er det en herlig tid for oss som elsker å dyrke spiselige planter i hagen. Endelig kan man begynne å høste. I det siste har jeg fått så dilla på dyrking at jeg har begynt å lese litt om hvordan man kan dyrke og høste gjennom hele året. Vår som vinter, høst og sommer. Vi får vel se hva jeg gidder. 😊
Høster dere noe om dagen? Hva er det dere dyrket i hagen eller på balkongen?

Nå om dagen bruker jeg grønt fra hagen hver dag. Ofte poteter som er så fine nå. Her om dagen tok jeg opp de første gulrøttene og spinaten brukte jeg til omelett idag. Jeg liker både poteter og gulrøtter når de fortsatt er litt små. Grove røtter blir noe litt annet. 
Med tresko i kjøkkenhagen, det er så koselig. DET er sommer for meg. Å hente sin egen mat i hagen er den ultimate sommerstemningen.
Fine røtter i gult, hvitt, orange og lilla. 

Håper at dere har fine dager til tross for at det har vært mye kjedelig vær i det siste. Regn og regn. Men det er jo nettopp disse små øyeblikkene som jeg synes er sommer. Bare solen titter frem litt og bare man får gjøre de sommerlige tingene så blir det veldig koselig. En tur i kjøkkenhagen, spise ute, sykle, være på stranda osv. 

Ha en fin kveld, vi blogges! 😊


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar