29. juli 2020

Med nesa i en bok


Hei!

Hvordan går det med dere i sommervarmen? 😜 Varme og varme, men det glimter til med godvær innimellom da. 👌🌴

Jeg har begynt å jobbe. Begynte i går, (har jo alltid fri mandager) og føler allerede at det er helt ok. Overgangen fra ferie til hverdag er alltid verst synes jeg. Man sover dårlig og gruer seg dagen i forveien. Når man vel er på plass på jobb igjen og har fått resatt alle passord man har glemt over sommeren så er det helt ok. 😊 Deilig også at det er en rolig start for meg nå de to første ukene, det er topp.

Det eneste nå er at jeg egentlig ikke har tid til å jobbe, jeg leser en så bra bok! 😂 Hver morgen jeg har tid tar jeg med kaffekopp og bok ut, iført morgenkåpe og starter dagen på en helt nydelig, stille måte. Det har jeg ikke tid til nå som jeg begynner klokka 8, men det positive er at man setter så utrolig pris på helgene igjen.

Jeg får nesten alle mine bøker fra mamma siden jeg nesten utelukkende leser på svensk. Hun kjøper inn bøker, jeg setter dem inn i bokskapet mitt og så leser jeg en etter en. Denne gangen ble det Gone Girl og den er så lettlest og så bra. En bok som passer skikkelig bra til solstolen. Anbefales! Jeg har sett filmen, men husker ingenting av den. Husker aldri filmer og bøker som jeg har lest. 😅

Vi har kjøpt oss en liten båt forresten og nå er godværet på vei igjen og vi skal ut en tur snart. Veldig koselig. Hva gjør dere om dagen? Ferie hjemme dere også? Ønsker dere en fin kveld og vi blogges snart igjen.💛


                                                                     ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar