30. juli 2020

Går livet i møte med nye sneakersHei!

Nå var det virkelig på tide eller hva synes du? De gamle Adidas sneakersene er "jobbesko" nå. 😁 Jisses så slitte de var før jeg skiftet de ut.

Jeg elsker slike hvite sneakers. Jeg synes de er kule, tidløse og passer til alt. Uansett om jeg har kjole eller shorts på meg så føler jeg meg kul med disse skoene. Jeg liker dårlig å føle meg "damete" i klær, det er ikke meg. Når jeg føler meg kul og avslappet da trives jeg.

Bruker du hvite sneakers? På dette bildet her bruker jeg de til farmors gamle skjørt som jeg har sydd om. Se mer her.

Her og her er flere hvite sneakers jeg har hatt.
Synes du det er kult med stil og klær og tips her på bloggen? Hører gjerne fra deg om det. Jeg elsker det og det er bare latskap at jeg ikke tar flere bilder. 👗👒👚👜👠😅

Vi blogges snart igjen! 👋


 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


2 kommentarer:

  1. Så fine de var! Hvilket merke, og hvor er de fra? Klem, Frlydis

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Frøydis! Tusen takk, jeg digger også disse skoene. :) Det er Adidas Stan Smith. Du finner de flere steder, men jeg kjøpte mine på skobutikken Nilson. Den butikken som er en del av Din sko butikkene. /Jessica

      Slett