6. august 2020

Sommerhelg!Hei!

Nå i kveld sitter jeg her ute med Macen. Det er helt nydelig og det kjennes at en ny runde med skikkelig sommer er på gang. Jeg er så glad for at jeg endelig skal "hjem" til Sverige! Värmland er grønn sone og det er ok for oss å besøke min familie. Vi har ikke sett hverandre siden juletider og barna gleder seg veldig til å besøke mormor, morfar og moster. 😀 Det er meldt rundt 29 grader i helgen vid stugan! 😅🏖

De siste ukene har vi bare kost oss her hjemme. Ingen store prosjekter, og mye fritid sammen. Vi har vært ute med båten et par ganger og jeg har lest ut boken som var så bra og lettlest. (Gone Girl, anbefaler den.) Den ene kvelden vi var ute med båten var helt fantastisk. Vi kjørte ut til en liten øy med masse båtliv, kokte pølser på stormkjøkkenet og drakk kald øl. Herlighet så utrolig fin kveld vi hadde. Helt stille på vannet med rosa solnedgang.I Sverige skal jeg kjøpe meg et par nye bøker. Er det noen som har noen anbefalinger? Tenker bare på å lese om dagen og det er rart for meg å ikke ha en bok som jeg holder på med. 😎 Bøker og masse bading i innsjøen ved hytta. Se gjerne flere bilder og innlegg fra hytta her

Ser du kurvlykten som har samme form som en flaske på bildene? Den fikk jeg i gave på sommerfesten tidligere i år. Veldig koselig å tenne om kvelden. 

Ønsker dere en fin kveld! Macen blir med til stugan og jeg håper på et blogginnlegg eller to. 


                                                              ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


3 kommentarer:

 1. Hi Jessica, I love your terrace!

  SvarSlett
 2. Hi Jessica! I love your terrace!
  Monique🐾🐾

  SvarSlett
 3. Hi Monique! Thank you so much for your kind comments. We love it here. :) /Jessica

  SvarSlett