31. august 2020

Når man trenger noe godtGod morgen!

Nykvernet kaffe og bok. ☕ Beste starten på dagen. 

Vil også tipse om kesam med valnøtter og blåbær. Har du testet det? Kesam med enten blåbær eller valnøtter er jo også kjempegodt, men her har jeg servert en tallerken med begge. Det må være kesam original synes jeg, den andre lettere versjonen blir alt for "tørr" og kjip. 

Jeg plukker frem blåbær rett fra fryseren. Som jeg har nevnt før så er det så digg å ta de frem som perler fra boksen og strø over skålen. Valnøttene hakker jeg opp. Dette sammen smaker nesten som en dessert. Jeg velger sjelden kesam til frokost, men det er ofte at jeg spiser det i løpet av dagen eller om kvelden. 

Ønsker deg en fin start på nye uke!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar