3. september 2020

Årets siste bad


Hei!

Ja, jeg tror Lisa og jeg tok årets siste bad i går. Jeg har tenkt på det i det siste - jeg har ikke badet på sikkert et par uker - at jeg må ta året siste. Hvis jeg ikke vet om at det er årets siste da jeg tar det så får jeg ikke helt closure. 😅 

Jeg liker det aller best når vi gjorde som i går; vi bestemte oss for å ta året siste bad. Det er så morsomt med Lisa fordi hun er alltid med på alt som skjer. Jeg var så svett på slutten av dagen i går, løp rundt på jobb. Da jeg kom hjem spurte jeg Lisa. Vi tok på badekåper og gikk ned. Klokka var rundt åtte i går kveld og det var skikkelig kaldt i vannet. Føltes som cirka 17 grader. Vi klarte å ta noen svømmetak til slutt og sa til hverandre at det nok ikke blir før neste år vi svømmer i Oslofjorden igjen. Hvis det blir flere bad denne sensommeren så får det bli en bonus. 🌊

I ettermiddag kom regnet. Vi har ordnet inne, støvsugd og tørket litt støv. Jeg kjøpte nye solsikker igjen av nabogården og nå har jeg fine nye buketter før helgen. Veldig koselig.

Ønsker deg en fin helg, vi blogges snart igjen!
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar