5. september 2020

Solsikker i rommet


God morgen!

Så fint vær det er om dagen, til tross for høst på vei i luften. Mye sol. 😊

Hva skal dere i dag? Jeg skal fikse litt her hjemme igjen. Har ikke helt blitt ferdig med ting som må gjøres. Har plutselig oppdaget at vinduene er utrolig møkkete etter sommeren, og jeg må bare få begynt på dem. Masse tøy og skittentøy venter på vaskerommet og jeg har noen klær jeg skal fikse et par ting på. Må frem med symaskinen altså. Det var noen måneder siden. 😊

Som du ser har jeg fyldt stue og kjøkken med solsikker. En stor bukett har jo gjerne den effekten, løfter og gir en stemning til hele rommet. Jeg har kjøpt solsikker av nabogården flere ganger. De setter ut en koselig vogn med masse blomster i bøtter med vann. Der står Vippsnummeret og de fyller på med nye solsikker så lenge de blomstrer. Så utrolig koselig.Jeg er så veldig glad i slike store mugger som den jeg har på bildet. Eller krukker i den samme stilen. Det ser litt ut som porøs leire eller hva man skal kalle det, litt usikker. Stilen er veldig fin, men de er sjelden vanntette. Mitt tips er å sette noe oppi som blomsterstilkene står i. Jeg har kappet av bunnen på en 1,5 liters petflaske, den passer perfekt i denne. Bare å ta ut og vaske eller å fylle på med vann. Tips!Ønsker dere en superfin lørdag!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar