11. september 2020

Ennå nytes kaffen ute

God morgen! 

Uansett om jeg skal jobbe i helgen så er det så deilig med fredag og den gode følelsen. Jeg startet fortsatt dagen ute så ofte jeg kan. Nå om dagen blir det i solen, i skyggen er for kaldt. Da tar jeg med kaffen og går i morgenkåpe til picknickbordet ved garasjeveggen og setter meg. Der er det morgensol. Men aller deiligst er det nok i varmen om ettermiddagen. Fortsatt er solveggen her helt nydelig, til tross for at kveldene er kortere. 

Hva slags planer har dere for helgen? Her blir det som sagt jobb, både lørdag og søndag. Jeg skal ikke sette i gang noen store prosjekter i tillegg til det, bare kose meg, lage god mat og lese bok. 😁Leser du en bok akkurat nå? Skriv den gjerne her. 💛 Jeg leser siste til Camilla Läckberg; En bur av guld. Kjøpte meg et par pocket i Sverige i sommer. En bur av guld er superlettlest og digg, men har ikke kommet så langt hittil. 😀 Ønsker deg en kjempefin helg, vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar