25. oktober 2020

Roligere dager


Hei!

Endelig en morgen hvor jeg ikke skal avgårde på jobb. Nydelig å bare ta det med ro og drikke masse kaffe. ☕☕☕ 

Jeg jobber jo egentlig 80%, men siste tiden har jeg jobbet mye ekstra på helgene og det merker jeg. I stedet for jobb fire dager i uken så er det seks. Nå gleder jeg meg faktisk til tiden frem mot jul. Da blir det roligere dager for meg. Jeg ser frem til tente lys, forberedelser, baking og julemusikk. 

Jeg deler noen høstkos bilder i dag. Det er slik vi ønsker å ha det nå vel? Spesielt i dag når det regner sidelengs utenfor vinduet. Masse koselig lys i kriker og kroker, både levende lys og vanlige lyskilder. Fine puter i sofaen, ryddig og rent (spør du meg!) og en frisk bukett med blomster på bordet. Det er hverdagsgleder og måten å komme seg igjennom den mørke tiden.
Jeg synes høstklær også er viktigt. Man trenger å føle seg fin. Deilige strikkede gensere og kjole med strømpebukse er favoritter hos meg. Sikkert flere av dere som kan strikke, flinke folk! 👏

Det er veldig uklart hva slags halloween det blir her i år. Om barna skal gå rundt i det hele tatt og om vi skal åpne dørene. Vi har lyst til det, men det virker som at mange skal samles til fester i stedet. Uansett har vi noen kule planer med utrolig skremmende lyd og lys jeg skal vise dere veldig snart her på bloggen. Håper å rekke det i dag, og håper dere vil komme innom og se. Ha en fin søndag!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar