18. november 2020

Mine nye favorittpærer

                                                                                                  Samarbeid med Elektroimportøren

Hei!

Her sitter jeg ofte og leser. Favorittplassen min i stua. 😁 Endelig har jeg fått et koselig lys i leselampen min! Det har irritert meg så lenge at pærene jeg kjøpte forrige gang var alt for kalde i lyset. Nå har jeg byttet til Namron LEDpærer fra Elektroimportøren

Ganske rått hvor mye som har skjedd med LED pærer de siste årene. Det er ikke så lenge siden de ikke kunne dimmes og lyset var blåhvitt og kallt. 

Nå kan jeg selv velge hvor varmt lys jeg vil ha på lampen. Og med disse pærene som er Zigbee klare, så kan du gjøre lamper som bare har av og på bryter, dimbare.  Det styrer jeg trinnløst fra app på mobilen. Det er suverent.
Det hender rett som det er at Trygve ligger i den ene sofaen og ser på TV på kvelden, og jeg ligger i denne og leser. Da er det supert å slippe å ha på lampen på full guffe. Det holder med koselig varmt, dimmet lys for å kunne lese. 🤓
Mine nye favoritt; Namron LED pærer med Zigbee. Kompatible med Philips Hue, Ikea Trådfri, Google Assistant og Amazon Echo Plus.

Som du ser er også selve pæren pen, så det er bare fint at den synes i lampen. 
For å kunne utnytte Zigbee funksjonene helt ut, må man ha en "sentral" den kan snakke med. Vi bruker Philips Hue Bridge. Man kan også kjøpe fjernkontroller eller lysbrytere som kan styre en eller flere lamper. 

Med Philips Hue appen kan man sette opp hvilke regler man vil for hver enkelt lyspære eller gruppere de i soner slik at reglene gjelder for flere pærer.

Man kan når som helst og hvor som helst gå inn i appen og slå på en lampe eller justere lyset. Her skyver jeg bare pekeren i cirkelen til jeg har funnet det perfekte hvite lyset for meg. Kaldt eller varmt, hva man måtte ønske. I Philips Hue appen finnes det også forhåndsprogrammerte lyssettinger som man kan velge i mellom . Vi har flere pærer i lamper rundt om i huset med forskjellige regler. Bordlampen ved siden av TVen slår seg på ved solnedgang og av igjen ved midnatt. En fin påminner om at det er på tide å legge seg. :) Dette er en gammel flott lampe som jeg har fått av svigermor. Den har langt fra moderne ledning og bryter. Med mine Namronpærer kan jeg nå bestemme varmen på lyset OG dimme den gamle saken. 👏
Det er ikke helt feil at lampene styrer seg selv når man ikke er hjemme slik at det ser litt bebodd ut. Har man i tilegg Zigbee kompatibel alarm, kan man velge at alt lyset skal settes til maks eller blinke hvis alarmen går. 

I gangen har vi en Namronpære i lampen på den blå kommoden. Den slår seg på hver dag før barna kommer hjem fra skolen og av igjen ved midnatt. Det er alltid hyggelig å blir møtt av et opplyst hus når man kommer hjem i denne mørketiden. 😊


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar