12. desember 2020

Koselige juleplaner i helgen


God morgen lørdag!

Så deilig med frihelg og kun koselige juleplaner. 😁🌲 
Som du ser har jeg startet dagen med en meget stor kopp kaffe og flere skal det bli. 😂 Kaffe er virkelig min last og som jeg tyr til når jeg trenger litt ettertanke når som helst gjennom dagen. Utrolig nok drikker jeg kaffe når jeg skal roe meg ned også. 😅 Usikker på hvor smart det er, men godt.

I dag skal jeg ta med familien en tur ut i skogen. Vi må hente litt nytt grønt til krukker rundt omkring i huset og et lite tre til Lisas rom. I helgen skal jeg gjøre kjøttboller, som jeg skal fryse inn og som vi skal ha og ta frem i juledagene. Her har vi bestemt at det blir ordentlig svensk/norsk julebord med prinskorv, ribbe, laks, ost, reker, Janssons frestelse og alt som hører til. Og i dag har vi planer om å bake pepperkaker. 

Jeg er spent på om det blir pepperkakekunst fra Trygve i år. Tidlige har han jo laget de vakreste skapelsene, men det er faktisk tre år siden han gjorde det sist. Gå inn her for å se den flotte roboten han har laget. Her kan du se pepperkakebilen. Og her her campingvogna fra 2011.

Jeg kommer tilbake i helgen for å vise dere vårt juletre med den kuleste belysningen. Snø som faller, ild som brenner eller candy cane. Alt er mulig med denne lysslyngen. 😂👍

Ha en fin lørdag, vi blogges!


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar