24. januar 2021

Nydelige rolige morgener #minimalist


God morgen søndag. 🌄

Som vanlig starter jeg dagen rolig, med kaffe. 😊☕ Lørdags- og søndagsmorgener er en nytelse. Aller best er det når ingen skal avgårde noe sted. 

De siste årene har jeg mer og mer sørget for at hver morgen kan begynne rolig. De største grunnene til det er at jeg har mer fri nå enn før, (du kanskje husker at jeg har jobbet 80 % i noen år, med fri på mandager), jeg har arbeidstider hvor jeg noen dager begynner senere på jobb og at barna er blitt større.  

Med små barn er det nesten umulig å få nok søvn og rolige morgener, så hvis du er i den fasen - hold ut! Det blir SÅ mye bedre. 💛 Du kan glede deg. 😀

For meg er minimalisme å kutte ut det som stresser og plager en i livet, og minimere det til kun det som gir energi og glede. Flere rolige morgener er et stort skritt i riktig retning for meg. Jeg leser gjerne bok om morgenen, da har jeg best konsentrasjon på hele dagen. Når jeg begynner tidlig på jobb setter jeg alarmen litt tidligere enn jeg må, slik at jeg rekker et par kopper kaffe og lesing på mobilen før jeg må gjøre meg klar. Så fort det blir varmt nok går jeg ut i morgenkåpen med kaffekoppen og setter meg på terrassen eller i hagen. Det er det beste som finnes! ☕🌿

Hvordan er det med deg, har du funnet roen om morgenen? Eller ønsker du å ta noen grep? Ønsker deg en fin deilig søndag. 😊👋


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 2 kommentarer:

  1. Høres magisk ut - også var det til stor inspirasjon 🤩

    SvarSlett
    Svar
    1. SÅ godt å høre! Jeg håper å inspirere. Ønsker deg en fin dag! /Jessica

      Slett