26. januar 2021

En ren kjøkkenbenk er hverdagslykke


God morgen!

Det finnes nesten ikke noe deiligere enn et ryddig hjem. Noen som er enig? 😀

Jeg synes det gir så mye energi, glede og nytelse når ting er på stell rundt en. Følelsen av kontroll skal jeg virkelig ikke kimse av heller, den er viktig. Når man har en plan for middag noen dager fremover, huset er rent, man har betalt regningene osv, da får man overskudd til å nyte av det gode i livet. 

Jeg synes nok denne følelsen av kontroll og energi starter med et ryddig hjem. Det er tungt å sette i gang med oppgaver som å rydde opp i økonomi eller å lage sunn mat når huset ser bombet ut. 

Pleier dere å ha det ryddig? Vi har det nok ganske rent alltid, men det hender det ser helt krigssone ut her noen ganger. Det er nok oftest når vi er mitt oppe i et prosjekt. Til vanlig tar vi nesten alltid en opprydning om kvelden. Da er målet at kjøkken og stue er shinet. Det er deiligere å slappe av om kvelden om huset er pent og det er koseligere og mer energigivende å stå opp om morgenen når kjøkkenet er ryddig.

Å ha det ryddig hjemme begynner med organisering. Her finner du mitt innlegg om hvordan vi har organisert det her hjemme. God lesing! Det er et langt innlegg. 

En blank kjøkkenbenk er hverdagslykke! 😄🌿☕

Nå må jeg brette opp armene og få gjort litt fra mitt lille hjemmekontor. Ønsker deg en fin dag og vi blogges snart igjen!


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar