11. januar 2021

Første bok i klubben 2021


Hei!

I dag har jeg vært ute i snøen og kjørt for å lage boligreportasje. Jeg er ikke veldig glad i å kjøre hverken på snø eller is, men det var nydelig på gården jeg besøkte! Så heldige vi var at det kom snø akkurat i dag, det blir koselige bilder. ☕🌲

Her er første boken vi skal lese i bokklubben i 2021. "What is love" med Odd-Magnus Williamson. Vi tre som er med i bokklubben er Anna, Sara og meg. Denne gangen var det Anna som kom med bokforslaget på vår lille juleavslutning. 😁

Jeg har akkurat begynt på boken, så får vi se hva den har å by på. På baksiden utloves at Odda har oppdaget det hemmelige trikset for å holde på kjærligheten. Kjempekoselig om du også vil bli med å lese samme bok som oss! 🤓📖📚


 ⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar