8. februar 2021

Hel lakseside med sitron


Hei på en mandag!

Hvordan går det med dere? Har dere kommet i gang med ny uke? Det gjelder å starte med fart, da går det aller best synes jeg. Og for å få fart inn i nye uke er det nødvendig med planlegging. De søndagene hvor jeg husker på å legge frem det barna trenger dagen etter, sette iPader på lading og lage middagsplaner for noen uker fremover gir de beste mandagene. 💪

I dag skal jeg koke hel kylling og lage kraft. Gleder meg til en (forhåpentlig) smaksrik kyllingsuppe etterpå. Jeg 💛 supper! Forrige uke laget vi helstekt laks i ovn og det tror jeg det blir senere denne uken også. Det er jo så godt, så sunt og SÅ utrolig enkelt! Kan vel ikke bli lettere. 

Jeg skulle gjerne ha lagt litt urter og annet godt oppå laksesiden, men for at begge barna skal spise det så må jeg holde det litt enkelt. 😏 Vi har heller litt digg tilbehør ved siden av.

Trenger du ideer til middag, her er mitt TIPS!

En side laks. 
Legg den på papir på et stekebrett. 
Strø over salt, pepper og legg på noen skiver sitron.
Stek i ovnen på 175 grader. Det tar cirka 25 minutter.
Pass godt på underveis at den ikke blir overstekt. Det er bedre å ta den ut litt for tidlig (litt mørkere rosa i midten) og la den ettersteke utenfor ovnen.

Vi satte rett og slett hele stekebrettet på bordet vi, men nå er jo jeg veldig glad i å ha grytene rett på bordet. 😀  Til laksen kan man servere nesten hva som helst, det blir godt uansett. Potet, ris eller pasta. Eller hva med en digg salat med avokado, vårløk, olivenolje, tomat etc og litt hjemmelaget aioli.

Ønsker deg en fin ny uke, vi blogges! 👋


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar