7. februar 2021

Søndagsmorgen

God morgen. 😄

Rolige søndagsmorgener er vel nydelige? Når ingen skal avgårde tidlig noe sted. Jeg lager kaffe, leser bok, ser i mobilen og skriver på bloggen. Hvis ikke morgenen hadde gått over i dag, så tror jeg at jeg kunne ha holdt på sånn i mange timer til. 😀

I dag kjører vi engelskinspirert frokost. Vi hadde helt slutt på bacon i fryseren så det blir stekt sopp til eggerøren. Sikkert digg. Vi pleier alltid å fylle opp med bacon når vi hilser på min familie i Sverige og det har det vært lite med i det siste... Jeg gleder meg sånn til å dra til Sverige og handle igjen! Noen flere? 

Jeg har forresten blitt så mye bedre på å bruke det vi har hjemme til måltidene. Til brunsjen nå så blir det rester av tacolefse med ost, brie og litt annet som var til overs fra middag i går. Det er jo ingen som har bestemt at man må spise det ene eller det andre til frokost, lunsj eller middag, men jeg har nok hatt litt den tanken tidligere. Går mer og mer bort fra det nå. Det er faktisk veldig digg! Blir så mye godt å spise. 

Det begynner virkelig å bli lysere om dagen nå og man får så lyst til å få inn våren. Akkurat som jeg skrev sist, at jeg har så lyst til å få det vårlig på kjøkkenet, så vil jeg få litt vår inn i stua. Åh det er herlig!  Jeg skal på jobb litt senere i dag, ellers ingen planer. Ville bare innom for å si hei. Hva skal dere idag? 

Ha en fin søndag, vi blogges! 👋

                                                 

                                               ⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar