9. februar 2021

Vårtegn


God morgen!

Er det noen flere av dere som savner å reise? Oi som jeg savner det nå om dagen. Kanskje lengselen blir enda større nå som vårtegnene begynner å dukke opp. Det er nok det. Da jeg og naboen var ute og gikk tur i går hørte vi den første vårfuglen. Du vet; tititu tititu tititu. Hvilken fugl er det igjen? 😊

Akkurat nå sitter jeg ved min lille kontorplass med litt åpent vindu og nytraktet kaffe. Det er så deilig med frisk vind i ansiktet og jeg hører på kråkene som holder på der ute. Det er ikke sikkert vi får lov til å dra så langt med det første, men hvis jeg bare kan ta en tur til Sverige for eksempel så synes jeg det hjelper på reiselysten. En liten utflykt og nye opplevelser. Vi har snakket om å kanskje leie hytte på fjellet en helg fremover, men så er vi jo egentlig ikke vintermennesker. Når solen begynner å varme i mars så tror jeg at vi egentlig heller vil være hjemme og begynne å ordne ute. 😄

Uansett om jeg er litt rastløs av reiselyst om dagen så gleder jeg meg så utrolig til tiden vi har fremfor oss. Vår og sommer, hage og bad. Vi har mye å glede oss til. 🌊⛱🌱🌱🌱

Nyt kaffekoppen, vi blogges snart igjen. 👋


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar