15. februar 2021

Ingefærshots 🌿🍋


God morgen!

Nå kickstarter vi denne nye uka, jeg har laget ingefærshots. 😀💪
Jeg har den i en flaske i kjøleskapet og så skal jeg servere meg og Trygve en shot hver morgen. Jeg har tatt frem et par av mine gamle små koselige glass. 😂  Jeg har ganske mange... For noen år tilbake klarte jeg ikke å besøke en loppis uten å kjøpe med meg noen små glass. Jeg har ikke kjøpt noen nye på lenge, men jeg har fortsatt disse her

Jeg skrelte fersk ingefær og kappet opp i biter. Kjørte de sammen med vann i en mikser til det ble som slush i konsistensen. Så fikk det stå sånn litt på benken før jeg lot det renne av gjennom en sil. Jeg har presset litt sitron i flasken også for smaken. 

Så nå satser vi på masse energi denne uken. Tror vi kan trenge det, siden jeg så på værmeldingen at det skal bli snø, mye snø. Jeg vil jo ha vår! 🌿🍋

Ha en kjempefin mandag, vi blogges snart igjen! 


 ⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar