16. februar 2021

Kule t-skjorter #minstil


God morgen kjære dere!

I dag våknet man altså til et vinterlandskap igjen. Kjenner dessverre at jeg ikke kan glede meg over det, jeg vil ha sol og vår. 🌞🌿 Meen, barna har tatt på seg nok klær i dag og skal ake på skolen, så jeg ser lyspunkter. 😉

Noe som jeg alltid blir glad av er en kul t-skjorte. Jeg er virkelig en t-skjorte jente, og det er det jeg aller oftest går i hvis jeg kan velge. Jeg har sorte og hvite, men digger også kule, litt retro trykk. En vanlig t-skjorte passer like fint til tights (som jeg har på bildet) og kanskje med en dressjakke over, til olabukser og til skjørt. Synes jeg i hvert fall. Jeg digger miksen av f. eks. høye hæler, tights, dressjakke og kul avslappet t-skjorte. 👌

Jeg starter forresten alltid dagen med å drikke et glass vann. Det har jeg gjort i mange år, etter at jeg hørte en annen jente som gjorde det. Gjør dere også det? 😅 Og bruker du t-skjorter? 👕 Nå skal jeg komme i gang med dagen, så vi blogges! 👋


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar