3. februar 2021

Min lille kontorplass ved det lille vinduet


God morgen!

Her er min lille kontorplass som jeg sitter og jobber ved når jeg arbeider hjemmefra. Dere kjenner vel igjen det gamle skrivebordet jeg kjøpte på loppis for mange år siden. Bordet ble med på flyttelasset fra gamlehuset. Likeså den antikke stolen som jeg er så glad i. American style. Den fant jeg og Trygve på auksjon. 

Det er en liten plass ved et enda mindre vindu, men her har jeg det så koselig. Det er lyst og fint her i gjesterommet, morgensolen kommer inn her og jeg finner inspirasjonen. Det er så viktig. Jeg får være i fred her også, kan stenge meg inne og holde på med mitt når jeg trenger det. Nydelig. 😁

Jeg liker å ha litt fine ting på skrivebordet, det inspirerer også. Gode penner, kalender osv. Jeg synes alt det bidrar til at jeg jobber bedre. På veggen har jeg samlet bilder, kort og minner. Det er veldig hyggelig å virkelig gjøre dette til min plass. 👌

Jeg er snart tilbake, ønsker deg en fin dag så lenge, vi blogges! 👋

⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar