4. februar 2021

Nytt på kjøkkenet


God morgen!

I dag skinner solen og jeg og Trygve skal ut på skøyter. Det blir en lang tur og jeg gleder meg. Vi tar det som en treningsøkt, men jeg tar så klart med kaffe og noe attåt i sekken. 😆 Man MÅ jo ta en pause et sted i snøen når det er så pent vær! 🌞

Jeg har bestilt en ny kaffetrakter og jeg gleder meg sånn til å få den hjem. Den er skikkelig fin.🍋 I samme slengen skal jeg gjøre litt fint rundt omkring på kjøkkenet. Pynte litt på ny, og vaske over litt. Den må få plass på benken så da kan jeg likeså godt gjøre om litt. Det er så inspirerende å gjøre det innimellom. Akkurat nå er det litt for rotete her med leksebøker, papirer og hvem vet hva som ligger litt rundt omkring. Jeg skal ta en runde i skuffer og skap som jeg pleier - og bytte ut litt. Kanskje noen nye blomster til helgen også? 💐  Har dere fått inn litt vårfølelsen allerede på kjøkkenet? 

Ønsker deg en fin dag, vi blogges! 


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar