3. mars 2021

Det perfekte klesskapet #minstil


Hei!

Hvilke klær trives du aller best i? Har du en bestemt stil i klesveien? Det kan jo være litt vanskelig å beskrive akkurat hva slags stil man liker, men jeg kan si at jeg aller helst tar på meg avslappende klær. Klær som er litt kule og/eller har litt bohemstil. Da trives jeg aller best. 

Nå for tiden vet jeg veldig godt hva jeg liker, og trenger ikke å gjøre mange bomkjøp. Men oi så mye rart jeg har gått i oppigjennom. Noen som kjenner seg igjen? De verste bomkjøpene for meg har vært når jeg har prøvd meg på klær som har vært for søte, eller for damete. Det er ikke meg! Jeg har gått i det (av en eller annen grunn) og følt at jeg er på karneval.

Det som virkelig kjennetegner at man har rett klær på seg, er at man føler at de er et med en selv. Når man føler man har kledd seg ut, da tror jeg vi kan si at det er feil. 😅

Det er dette jeg synes er så fint med å bli eldre - at man tør å være seg selv og også vet hvem det er. Er ikke det en bra ting? 

Det som også skjer når man blir sikker på seg selv er at man ikke trenger så mye klær. Man trenger ikke å lete etter seg selv blant masse forskjellige plagg, en basegarderobe med litt ekstra er helt fint. Jeg liker å tenke minimalistisk også i klesskapet. Det er jo gøy med klær, men jeg har ikke tro på at man får bedre stil og finere klær jo flere varianter man har. Det motsatte er vel heller bevist. 

Få utvalgte superbra plagg. Kun favoritter i skapet. Det er drømmen det. 😊 Våren er forresten en bra tid for å jobbe mot nettopp det. Kanskje på tide å ta en runde blant klærne igjen?

Mer stil og klær her.

Nå ønsker jeg deg en fin onsdagskveld og så blogges vi snart igjen. 👋


                                              ⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar