5. mars 2021

Hvem sin favorittplass?


God morgen fredag! 🌞

I dag blir det sol! Jeg bare MÅ sette av litt tid til å sitte her i solveggen. Her er det alltid lunt og varmt til tross for at det fortsatt er litt lav temperatur i luften. For et par dager siden satt jeg her i singlet og det var for varmt! 😅

Dette bildet knipset jeg etter at jeg hadde rigget til min favorittplass her i hjørnet og gikk inn for å hente en kopp kaffe. Skjer hver gang. 😆 Noen som kjenner seg igjen? Katter altså. De tror at alle gode sitteplasser er laget for dem. Les mer om Morris her. 

Hva skal dere i helgen da? Jeg skal jobbe i morgen, ellers ingen planer. Tror de store hageprosjektene dessverre må vente noen uker til. 😁 Ha en strålende fredag alle! 👋


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar