2. mars 2021

Magiske alliumHei!

For en nydelig dag! 🌞

I høst satte jeg alliumløk, den store varianten. Nå går jeg ut til bedet foran kjøkkenhagen hele tiden og sjekker om det har kommet opp noe. Flere ganger om dagen. 🙈 Jeg håper virkelig de kommer opp, de har etter hvert blitt skikkelige favoritter hos meg. Jeg har satt tre på hver side av døren inn til grønnsakshagen, og hvis de kommer opp i år planter jeg flere til høsten. Tenk å ha mange, mange slik som på bildet! 💜🌿💜🌿💜🌿💜🌿💜🌿

Det fine med bedet foran kjøkkenhagen er at jeg ser det fra herfra jeg sitter nå, på uteplassen. Der er ikke kjempemye sol der enda, men jeg håper det kan bli et vakkert bed etter hvert med noe som blomstrer til en hver tid. 🤓

Ha en fin tirsdag!

           

                                                   ⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar