7. mars 2021

Pynte til vår ute 🌿

Hei på en søndag til dere kjære lesere! 🌞🌿

I dag blir det kjempefint vær og det skal nytes, før det blir sludd til uken...

Jeg har samlet sammen litt inspirasjon til vårpynt ute som jeg håper kan gi glede. 😀

Jeg har allerede kjøpt inn min første potte med små påskeliljer. De er kanskje litt vanlige og kjedelige, men jeg må si jeg liker dem. De lyser sånn opp og jeg blir glad av å se dem. Gir meg håp om vår og lengsel til påske. Se bloggpost om påskeliljer her.

Og som vi gleder oss til dette dere! - Hvitveis. Tenk når marken er dekket mellom trærne og vi kan ta en sykkeltur, og plukke med oss buketter som er så store at vi trenger to hender.💚🌿 Se bloggpost med bukett av hvitveis her.

Til alle dere som har frukttrær, ta inn så mange kvister dere kan i den korte tiden de blomstrer. Det er jo så utrolig vakkert! Her er en bloggpost med epleblomst fra vårt lille tre, i en krukke, se her. (Og til dere som ikke har eget tre, klarer dere å få tak i en kvist eller to likevel kanskje? 😉) 

Og du, har du et tre i hagen så hvorfor ikke henge opp lykter? Som Pippi Langstrømpe. DET er nydelig i skumringen det. Se gjerne inspirasjon i en tidligere bloggpost her.

I år skal jeg kjøpe meg en stor plante 🌿 rosmarin. Det har jeg hatt før og de er ikke bare fantastisk fine, de står gjennom hele vinteren også! Tror det er smart å kjøpe en stor nok. Da kan man også "møblere" med den på uteplassen. Se en bloggpost med en rosmarinplante jeg hadde for mange år siden her.

Og så etter hvert når det blir varmere i luften kan vi pynte med enda flere urter som ikke tåler like mye svingninger som rosmarin. Jeg skal pynte opp grillvogna vår! 😁 Elsker terracottapotter med urter. Pent, og perfekt til sommermaten. Se en bloggpost med grillvognen og urter her.

Likte du dette innlegget og fant inspirasjon? Gi meg gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet. 👋 Ha en fin søndag!                                          ⤗ Vil du få flere ideer, tips og inspirasjon - følg meg på Instagram: @ekte_interior 


2 kommentarer:

  1. Ja 🤩 Masse inspirasjon 😊

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra! 😀 Tusen takk for kommentar. /Jessica

      Slett