19. mars 2021

Tidlig nydelig morgen

God morgen.

I dag våknet jeg alt for tidlig. To timer før jeg måtte stå opp, men jeg gjorde det likevel. Fikk liksom ikke sove mer og følte meg uthvilt. ☕🌿 Det er tur at jeg elsker dette da; dagens første kaffe, lese bok, høre fuglene kvitre og se dagen våkne. Det å stå opp før alle andre i huset og få starte dagen med stillhet er magisk.

Akkurat nå sitter jeg ved mitt lille skrivebord og skriver, med det lille vinduet litt på gløtt. Morgenluft er også noe jeg synes er helt fantastisk. Et lite gløtt i vinduet og en deilig sval vindpust som kommer inn. Jeg fryser ikke her jeg sitter med tjukk morgenkåpe, på et saueskinn, surret inn i et tjukt pledd. 

Er du glad i morgenen? Det er uten tvil min aller beste tid på døgnet. Da er jeg aller mest kreativ, produktiv og har mest energi. Trygve er fullstendig motsatt, han er kreativ om kvelden og sover så lenge han kan. 

Nå skal jeg sette i gang å få gjort unna litt jobb her på Macen. Da kanskje jeg til og med rekker et treningspass før jeg må gjøre meg klar for å dra ut en tur etterpå. Blir jeg for trøtt utover ettermiddagen er det jo bare å legge inn en liten hvil. 😉

Ønsker deg en superfin og energifylt fredag! Vi blogges! 👋


                                         ⤗ Vil du få flere ideer, tips og inspirasjon - følg meg på Instagram: @ekte_interior Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar