25. april 2021

Frokost på toppen

God morgen søndag!

Ingen frokost smaker så godt som den man spiser ute. På fredag tok jeg og Trygve med kaffe og litt mat i en sekk og så gikk vi en fin tur. Frokost var planlagt på en høy topp vi har i nærheten. En kjempefin start på dagen!

Om man pusher seg litt og blir litt ekstra sulten smaker det jo enda bedre. Jeg er ikke så god på det fordi jeg fort føler meg dårlig og får hodepine når jeg ikke har spist på en stund. Men nettopp derfor liker jeg å drøye det litt, når jeg klarer det setter jeg enda mer pris på mat enn ellers. (Og det er ikke lite fra før.)😂

Jeg liker å gå tur med podcast på øret, men nå om dagen er det viktig å lytte i skogen også. Herlighet for et nydelig fugleliv det er nå! Har dere hørt det? En tur i skogen er magisk vår, sommer og høst. Jeg kan virkelig lengte til skogen til tider. 

På fredag hadde vi også nytt møte i bokklubben. Vi spiste mat og drakk vin og snakket om boken vi lest. Nå har vi blitt enige om en ny en. Oppdatering kommer. Håper du vil henge med, vi blogges!

 

                                         ⤗ Vil du få flere ideer, tips og inspirasjon - følg meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar