23. april 2021

Setteløken er i jordenHei!

Hvordan går det med hage- og balkonglivet hos dere? Har dere plantet noe ennå? Jeg begynte tidlig i år fordi jeg har satt masse setteløk. Hvis man skal rekke å få løk til sommeren, må man nesten begynne så fort som mulig etter vinteren.

Har dere testet å dyrke setteløk? Jeg fant ut i fjor at det er tingen, ikke løk fra frø. Les gjerne mine erfaringer fra livet i kjøkkenhagen her

Fordi jeg går på en "ufrivillig" diett akkurat nå, (skal fortelle mer om det en annen gang) så kommer jeg ikke til å ha egne poteter i år som egentlig planlagt. Det blir jo SÅ godt og SÅ vellykket, men hvis jeg helst ikke skal spise poteter så blir det litt merkelig likevel. 

Så i år har jeg satt mye løk; rødløk, gul løk og "Snowball". Sistnevnte er det riktig store, milde salatløkene som vi bare elsker her i huset. Håper det blir vellykket! 

Her kan du se en film av forberedelsene og jobben med å få løkene i jorden. Den har jeg lagt ut på min IGTV på Insta.


Ser du løkspirene som allerede har kommet opp? 🤓


Jeg skal plante noe mer i kjøkkenhagen etter hvert. Blant annet jordbær. Og kanskje noe mer, vi får se. I går fikk jeg levert mange kilo jordskokk på døren så kanskje det blir det? 😁

Kveld er det møte i bokklubben, gleder meg! 🤓📚🥂 Ønsker deg en kjempefin dag! Vi blogges! 


                                         ⤗ Vil du få flere ideer, tips og inspirasjon - følg meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar