18. mai 2011

Nå har jeg piffet opp kjøkkenbenken!
Innimellom tar jeg et skikkelig røsk og tar vekk ALLE tingene fra kjøkkenbenkene. Tørker støv ordentlig (ikke bare rundt tingene... :-) og pynter litt på nytt.

Det blir ekstremt kjedelig å se på de samme tingene på samme plassen dag etter dag. Enig?
Det er noen nye ting på plass på benken. Jeg har igjen tatt opp den sorte kjøkkenvekten fra kjelleren. (Jeg har en grønn også.) Jeg fikk hjemmebakte knekkebrød av svigermor i går i en glasskrukke. Det ble fint.
Risposen har jeg sydd. Lyst på en lik en? Sjekk her hvor enkelt jeg gjorde det. Brødboksen kjøpte vi i Amsterdam tidligere i år.
Etter å ha tatt frem og prøvd alle forskjellige brett i huset kom jeg frem til at jordbærkassa passet best på benken. Olivenolje, tørkede traktkantareller, sitron, salt og pepper får alltid stå fremme. Det brukes jo mange ganger om dagen! (Ikke traktkantarellene da, de brukes i en ektra god saus av og til. ;-)Litt koselig og romantisk i vinduet med rosa pelliser. Kaffekvernen er fra Frankrike.
Til sist må jeg vise dere den utrolig fine Pettson kalenderen mamma hadde med til meg nå i helgen. Ja, egentlig var det vel en present til ettåringen men jeg hengte den på kjøkkenet. Jeg elsker Pettson bildene. Så utrolig detaljerte, sjarmerende og morsomme! Kunne lett (etter litt rydding) ha flyttet inn til Pettson og katten Findus. Kjenner du til Gubben og katten? :-)
...

9 kommentarer:

 1. Kjekt med litt forandring innimellom :)
  Mange fine ting du har, og fint satt
  sammen ღ Ha en fin, fin kveld videre.
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Hei hei,

  Så fine kjøkkenbilder!
  Herlig du har pyntet på benken og i vinduskarmen:)

  Ha en riktig fin Torsdag,
  Klem Jatte♥♥

  SvarSlett
 3. Nydelige saker og ting:DDDD Den ris-posen var jo en flott idè!!!! Klemz i natten fra Grethe

  SvarSlett
 4. Så flott du har det på kjøkkenbenken. Ja, det er godt å få ryddet skikkelig og vasket alle kriker og kroker på benken. Du har utrolig masse fine ting. Den krukken som står bak de hjemmebakte knekkebrødene, er super flott. Apropo hjemmebakte knekkebrød....SÅ HELDIG du er som har en så snill svigermor:)
  Så stilig radio og kaffekvern...
  Jeg tror jeg skal finne fram skurefilla selv;)

  Ja...ta på deg løpeskoene:)

  Ha en fin dag:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Forandring fyder som kjent.
  Du har veldig mye fint på kjøkkenet ditt,
  nydelige og koselige detaljer!
  OM jeg har hørt om Gubben og katten ? Ja , her finnes det både bøker og dvd`er om de to, til glede for oss og barnebarna :)

  Klem :)

  SvarSlett
 6. Enig med deg. Det er så deilig å ta en skikkelig vask, og ikke minst å rydde bort litt av det man har på kjøkkenbenken og erstatte det med noe annet :) Lekkert kjøkken du har.
  klem Nina

  SvarSlett
 7. Det er jo koselig å forandre litt på kjøkkenbenken innimellom, men fy så vanskelig jeg syns det er å holde den ryddig. Det er jo nesten helt umulig... Din ble veldig fin=)

  SvarSlett
 8. Så mange koselige detaljer på kjøkkenbenken. Det er en god følelse når det er reint og litt nytt rundt en.
  Klem

  SvarSlett